Primul pas spre mai bine, mai implicat, mai responsabil

Ce reprezinta Asociatia non-profit
Step Ahead?

Activitatea noastra presupune atat dezvoltarea unor proiecte sociale, dar vine si in sprijinul altor organizatii, pentru a se face cunoscuti sau, pur si simplu, pentru a le usura munca pe care o fac din bunatate.

Asociatia Step Ahead face un pas inainte spre societate, urmarind urmatoarele 4 obiective:

  • Schimbarea perceptiei si a mentalitatilor cu privire la anumite subiecte de interes national sau regional, prin campanii de educare, responsabilizare si implicare practica;
  • Implementare de proiecte sociale;
  • Ajutor pentru organizatiile non-profit care solicita dezvoltarea proiectelor;
  • Intemeierea unei echipe care va dezvolta proiectele, oferind locuri de munca.

Ce face, mai exact,
Asociatia non-profit Step Ahead?

Ne place sa consideram ca suntem genul de oameni care actioneaza, mai ales ca activitatea noastra necesita multa munca, interes si vointa pentru a reusi.

Consideram ca optimismul influenteaza starea lucrurilor, iar credinta indeplineste dorinta noastra de a imbunatati.

Daca nu faci parte dintr-o organizatie, insa ai posibilitatea de a sustine proiecte prin donatii, iti multumim pentru sprijin si promitem sa iti intoarcem ajutorul atunci cand ni-l vei cere!

Cum reuseste sa implementeze proiecte
Asociatia non-profit Step Ahead?

Regasiti in meniul principal din acest site butonul DONEAZA, pe care, daca v-am convins, va invitam sa il apasati si sa ne ajutati sa sustinem acest proiect, care sustine, la randul lui, ideea de schimbare si restul organizatiilor cu dorinta de bine pentru noi toti.

"Una dintre marile multumiri ale vietii este sa te stii om bun."
Ioan Slavici

De ce incepe Asociatia non-profit
Step Ahead acest demers?

Ceea ce ne aduce multumire la final de fiecare proiect reprezinta schimbarea in bine a comunitatilor vizate si binele facut in echipa cu restul organizatiilor non profit, pentru oameni necunoscuti, fara intentii de profit pentru ca, asa cum spunea Albert Einstein -

"Incearca sa fii un om de valoare si nu un om de succes."

Si pentru ca suntem oameni tehnici, dupa cum ne este domeniul de activitate, nu ne pricepem la cuvinte emotionale, asa cum stim ca gasiti in contentul asociatiilor cu acest profil. Noi ne deosebim prin faptul ca facem, nu doar spunem.

 

Asadar, sa ne apucam de treaba!

Te informam despre initiativele noastre, mandri si zambitori! Lasa-ne adresa ta de email, promitem sa iti trimitem optimism!